G E D E N K M I J A N D E R S

De wereld verandert en de mens verandert mee. Iedereen is uniek, met een eigen levensverhaal; dat verteld en herinnerd mag worden. Gedenk Mij Anders reikt daarom nieuwe eigentijdse vormen aan van afscheid nemen. Voor een ontroerend, persoonlijk en liefdevol vaar-wel.

Van de overledene/voor de nabestaanden

Gedenk Mij Anders helpt bij het vormgeven en het realiseren van uw unieke persoonlijke afscheidsvideo, precies zoals u herinnerd wilt worden. Ingetogen of heel expressief, poëtisch of juist excentriek. De essentie is dat het een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid, van wie u bent of bent geweest. Een afscheidsgroet door u geregisseerd voor als u er straks niet meer bent. Een bewust en weloverwogen vaarwel, liefdevol en persoonlijk vormgegeven, samen met Gedenk Mij Anders voor uw geliefden dierbaren. Een emotionele erfenis voor het leven om te bewaren en door te geven.

Van de nabestaanden/voor de geliefde overledene

Gedenk Mij Anders helpt bij het vormgeven van een dierbaar moment. Het verwezenlijken van een bijzondere afscheidsvideo als eerbetoon aan de overledene. Om de geliefde persoon voluit in het licht te zetten. Om te laten horen wat iemand voor u betekend heeft èn om de afscheidsvideo te kunnen delen met uw geliefde nabestaanden; voor, tijdens of na de afscheidsceremonie. De emoties die een afscheids-video opwekt, dragen volgens Gedenk Mij Anders bij aan een goede manier van afscheid nemen en aan de verwerking van uw verlies.

Een afscheidsvideo voor ná het overlijden draagt de belangrijkste kenmerken van een modern rouw- of herdenkingsritueel: de emoties van degene die gaat overlijden én van de nabestaanden komen duidelijk aan de oppervlakte en het is een uiterst persoonlijk ritueel. Het roept bewondering op voor de kracht van de overledene en zorgt voor steunbetuigingen aan de nabestaanden. Zo wordt een afscheid een mooie herinnering, die voor nabestaanden kan bijdragen aan een betere verwerking van een verlies.                                  
Reacties